Modern och prisvärd ecigg butik i huvudstaden

Debatten om cigaretter kommer åter på agendan i samband med de första lanseringarna av e-cigaretter på marknaden. Ifrågasättandet av användandet av e-cigaretter som tobaksform kom inte bara från folk i allmänhet utan även av läkare och institutioner. I Sverige finns ingen specifik forskning just gällande e-cigarettens eventuellt skadliga ämnen, något som bland annat efterfrågas av ecigg butiker i Stockholm och övriga landet då det skulle underlätta för alla parter att känna till produktens samtliga aspekter.

UK Centre For Tobacco & Alcohol har dock presenterat en studie som framhäver fördelar med e-cigaretter som substitut för tobak. Enligt studien är det 95% säkrare att använda e-cigaretter istället för vanlig tobak. Dessutom utsätts inte omgivningen på samma skadliga sätt av e-cigarettens ånga som tobakscigarettens rök. E-cigaretter är ett bra alternativ om rökaren vill försöka hitta ett mer hälsosamt leverne men kanske inte abrupt sluta ”röka”. Det finns även rapporter som visar att e-cigaretter faktiskt kan vara ett vägledande hjälpmedel under avvänjningen från rutinen av att röka.

Fler ecigg butiker i stan.

I takt med att det hälsosamma levernet prioriteras mer i den dagliga debatten så visar trenden på att ecigg butikernai Stockholm och runt om Sverige kommer att bli fler. Nätbutiker som erbjuder allt från startpaket till tillbehör för att röka e-cigaretter blir allt mer populära, men även fysiska butiker på stan och i köpcenter kommer att bli mer synliga inom den närmaste tiden. Förmodligen kommer detta bidra till att fler konkreta studier och rapporter presenteras även på den svenska marknaden. Detta kan i sin tur leda till att tobaksrökare får lättare för att ta till sig informationen och börjar tänka i nya hälsosammare banor.

Handla e-cigarettpaket direkt i en fysisk ecigg butik i Stockholm eller besök Cigoteket online som erbjuder ett komplett och varierat sortiment av olika typer av paket för att använda e-cigaretter. Butikens personal är oerhört kunnig inom ämnet och ser till att guida sina kunder på ett personligt och väldigt bemötande sätt.